Φυσικά προϊόντα ομορφιάς από την Soma Soaps

Φυσικά προϊόντα ομορφιάς από την Soma Soaps

Η εταιρεία Soma με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών προϊόντων περιποίησης δέρματος και χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών κρύας μεθόδου, με βάση έλαια και συστατικά της φύσης για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το σώμα/soma τους. Η επιλογή του ονόματος της εταιρείας εκτός του ότι προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη σώμα, έχει και κάποιους συμβολισμούς. Το S προέρχεται από τον κύκλο του yin-yang, το O συμβολίζει τη σταγόνα της βροχής, το M τις γυναικείες καμπύλες και το Α το ψάρι, την καθαριότητα, την αγνότητα.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει άνυδρες φόρμουλες, με ελάχιστα συντηρητικά, με μείξεις φυτικών ελαίων, αιθέριων ελαίων και βρώσιμων υλικών όπως βρώμη και κακάο. Η Soma επιλέγει τις πρώτες ύλες της από τοπικούς παραγωγούς και φροντίζει να δημιουργεί μικρές παρτίδες προϊόντων ώστε αυτά να είναι πάντα φρέσκα! Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργεί ποιοτικές και αποτελεσματικές συνταγές με απλά υλικά, οι eco-friendly συσκευασίες της και η περιβαλλοντικά φιλική κατεύθυνσή της.

Προτείνουμε να δοκιμάσετε ειδικά τα σαπούνια “PAINT IT BLACK” με ενεργό άνθρακα, λιβάνι και λεμόνι και το «PRETTY IN PINK” με άργιλο, γεράνι και πορτοκάλι για όσους αγαπούν τα φλοράλ αρώματα και τα εσπεροδοειδή. Eπίσης το ξηρό λάδι σώματος Soma CHEER UP που πραγματικά θα σας φτιάξει τη διάθεση καθώς οι νότες της βανίλιας, του γιασεμιού και του ylang-ylang είναι αρμονικά δεμένες για ωραία διάθεση! Mε τα Soma Gift Boxes μπορείτε να συνδυάσετε προϊόντα της επιλογής σας, 100% φυσικά και να τα προσφέρετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα σαν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

more
www.somasoaps.com
https://www.facebook.com/SomaSoaps

Facebook Twitter Pinterest Email
loading...