Ενοικιαζόμενα Μελίστας, στην παραλία του Μαραθιά

Ενοικιαζόμενα Μελίστας, στην παραλία του Μαραθιά

Τα Ενοικιαζόμενα Μελίστας βρίσκονται σε ένα μικρό γραφικό ψαροχώρι, το Μαραθιά, ένα πανέμορφο χωριό στα δυτικά παράλια του Κορινθιακού κόλπου στην Φωκίδα.

Το χωριό απλώνεται σε ένα μαγευτικό τόπο, όπου τα βουνά το προστατεύουν και η καθάρια θάλασσα το αγκαλιάζει. Σε ένα πέρασμα της Φωκίδας, λίγες μόνο ώρες από τους Δελφούς, την Ολυμπία, Αθήνα, την Επίδαυρο, τον Παρνασσό και άλλα σημαντικά ιστορικά μέρη.

Δίπλα από την θάλασσα, μόλις 40 μέτρα από το κύμα, δημιουργήσαμε 12 ενοικιαζόμενα δωμάτια στοχεύοντας την άνετη και ευχάριστη διαμονή σας. Σε ένα σύγχρονο κτήριο, ανακαινισμένο πρόσφατα με καινούριο εξοπλισμό και ανέσεις μπορείτε να είστε σίγουροι για την καλύτερη δυνατή διαμονή σας.

Τα δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, έχουν μπαλκόνι με θέα την θάλασσα και το βουνό. Τα δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, air-condition, και κεντρική θέρμανση.

Η Ταβέρνα Μελίστα βρίσκεται δίπλα σας όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας και φυσικά να απολαύσετε το φαγητό σας.

Τα δωμάτια βρίσκονται στο κέντρο του χωριού, όπου πολύ κοντά βρίσκονται μαγαζιά με είδη πρώτης ανάγκης, εστιατόρια, στάση λεωφορείου για της κοντινές πόλεις.

Με έντονο το συναίσθημα της φιλοξενίας, και με σεβασμό στις ανάγκες σας για ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές, θα μας βρείτε δίπλα σας για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Facebook Twitter Pinterest Email
loading...