Παντρεύεται η κολλητή σου; Τα styling tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο outfit

Παντρεύεται η κολλητή σου; Τα styling tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο outfit

Σε λίγο καιρό παντρεύεται η κολλητή σου κι εσύ δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο outfit για να είναι όσο εντυπωσιακή θα ήθελες. Η αλήθεια είναι ο γάμος της κολλητής σε γεμίζει με τόση χαρά όση θα σε γεμίζε και ο δικός σου. Η αγωνία και το άγχος για τις λεπτομέρειες παιρνούν και σε εσένα αφού τα αναλύετε καθημερινά στο τηλέφωνο.

Ξέρουμε, η αγορά είναι γεμάτη “ναι μεν, αλλά…” φορέματα ή σύνολα κι εσύ παρόλο που έχεις βγάλει κάλους στα πόδια σου από τη συνεχή αναζήτηση στην αγορά ακόμα δε βρήκες εκείνο το ρούχο που θα πεις “Ε, ναι! Με αυτό το ρούχο μπορούμε να το πάμε στην εκκλησία το κορίτσι μας!”.

Πριν σου δώσουμε τα styling tips που συγκεντρώσαμε για εσένα και πιστεύουμε ότι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό ρούχο για την περίσταση, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι όλη αυτή η αβεβαιότητα σχετικά με την εμφάνιση όταν πρόκειται για ένα τέτοιο γεγονός είναι ένα γυναικείο “κόλλημα” που το έχουμε όλες και βοηθάει πολύ το να το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά το όλο θέμα!

1. Καταρχάς θα πρέπει να έχουμε στο νου μας την ημερομηνία του γάμου και να προσπαθήσουμε -όσο γίνεται- να προβλέψουμε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Έτσι, θα βοηθηθείς να απορρίψεις σύνολα ή να δεις με άλλη ματιά κάποια που ίσως δεν θα ήταν στις αρχικές επιλογές σου.
2. Προσπάθησε να κινηθείς όσο γίνεται πιο κοντά στο στυλ του γάμου. Αν η φίλη σου παντρεύεται σε νησί κι εσύ σκάσεις μύτη με grande τουαλέτα για Όσκαρ θα νιώθεις σίγουρα σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αντίθετα αν ακολουθήσεις τη φιλοσοφία του γάμου θα βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες που θα σας μείνουν για μια ζωή.
3. Ρώτησε τις υπόλοιπες της παρέας για τα ρούχα που έχουν επιλέξει για να αποφύγεις να εμφανιστείτε με το ίδιο ρούχο ή ακόμη και με το ίδιο χρώμα στο γάμο μοιάζοντας με διδυμάκια.
4. Σίγουρα απορρίπτεις οποιαδήποτε επιλογή ρούχου σε λευκό, ακόμη κι αν η φίλη σου έχει επιλέξει νυφικό σε χρώμα. Γιατί να μοιάζεις με νύφη όταν δεν είναι η δική σου μέρα;
5. Μη πεις όχι στο παντελόνι πριν το δοκιμάσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι το καταλληλότερο outfit για ένα γάμο είναι ένα maxi ή midi φόρεμα ή ακόμη και να νιώθεις ότι ένα φόρεμα θα σε κολακεύει καλύτερα, ωστόσο τα ρούχα που είναι ραμμένα για τέτοιες περιστάσεις έχουν εντελώς διαφορετική εφαρμογή και μπορεί να εντυπωσιαστείς από το πόσο μπορεί να σε κολακεύει μια παντελόνα ή μια ολόσωμη φόρμα.
6. Απέφυγε τα έντονα μοτίβα. Τις περισσότερες φορές δεν κολακεύουν ενώ σίγουρα μετά από χρόνια θα βλέπεις τις φωτογραφίες και θα λες: “Τι το θελα αυτό το ρούχο;”.
7. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει πάντοτε η επιλογή της μοδίστρας. Αν έχεις δει στο διαδίκτυο ή σε κάποιο περιοδικό ένα ρούχο και έχεις “κολλήσει” μπορείς να εμπιστευτείς τα χέρια μιας έμπειρης μοδίστρας και να ράψεις το ρούχο ακριβώς όπως το θέλεις. Βέβαια, αυτό σίγουρα θα σου κοστίσει λιγάκι παραπάνω αλλά η εμφάνισή σου θα είναι ακριβώς όπως την ονειρευόσουν!

Άντε και στα δικά σου!

Facebook Twitter Pinterest Email
loading...