Η μαγευτική Άνω Χώρα

Η μαγευτική Άνω Χώρα

Η Άνω Χώρα είναι, ίσως, το σημείο αναφοράς για την ορεινή Ναυπακτία. Κατάφερε να γίνει ένας αξιοζήλευτος προορισμός, αναδεικνύοντας παράλληλα την Ορεινή Ναυπακτίας χάρη στη φυσική ομορφιά αλλά και την ευαισθησία των κατοίκων της που επέτρεψε στο παραδοσιακό χρώμα του χωριού να μείνει αναλλοίωτο.
Ο χρόνος στην Άνω Χώρα, γνωστή παλαιότερα ως Μεγάλη Λομποτινά, αποκτά άλλη διάσταση και οι καθημερινοί ρυθμοί σε έχουν ήδη εγκαταλείψει στη πανέμορφη διαδρομή από Ναύπακτο.
Ξεκινώντας απ την πολύβουη πρωτεύουσα της πάλε ποτέ επαρχίας Ναυπακτίας και γνωρίζοντας με τη σειρά τα χωριά Κάτω Δάφνη, Παλαιόπυργος, Λιμνίτσα, Τερψιθέα και Ελατού, τα 58 χιλιόμετρα του φιδωτού δρόμου θα σε προϊδεάσουν για όσα επακολουθούν στον προορισμό σου, την Άνω Χώρα.
Το τοπίο, ειδικά απ’ την Τερψιθά και πάνω, ξυπνά τα βασικά σου ένστικτα και η σκέψη, μακριά από πληκτρολόγια και οθόνες, θα ταξιδέψει στην «επιφάνεια εργασίας του Θεού».
Η Άνω Χώρα διαφέρει γιατί εκεί που πλέον συναντάς glamour καφετέριες, κυριλέ εστιατόρια και κατεψυγμένους ανθρώπους, βρίσκεις ταβερνάκια, παραδοσιακά καφενεία και φρέσκες ιδέες.
Έχοντας επενδύσει πολλά και με τη βοήθεια ευρωπαϊκών προγραμμάτων όπως το Leader+, οι άνθρωποι της περιοχής παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε μαγευτικό περιτύλιγμα.

Facebook Twitter Pinterest Email
loading...