H beauty routine της μέλλουσας νύφης

H beauty routine της μέλλουσας νύφης

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι νύφες την ημέρα του γάμου τους λάμπουν!!! Είναι οι ορμόνες της χαράς που εκκρίνονται από το σώμα, που κάνουν κάθε γυναίκα να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο νυφικό της! Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσετε την φροντίδα της επιδερμίδας σας το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη μεγάλη ημέρα. Αντιθέτως, είναι απαραίτητο να εντείνετε τη beauty routine σας για να ακτινοβολείτε στο μέγιστο βαθμό.

Άλλωστε δεν είναι και τόσο δύσκολο να εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα 2-3 απλές κινήσεις που, όμως, θα κάνουν τη διαφορά κι αυτό θα φανεί άμεσα στο δέρμα σας. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει ο εξής κανόνας: Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε και με όση περισσότερη συνέπεια ακολουθήσετε όλα όσα σας προτείνουμε παρακάτω τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας!

Ένας βαθύς καθαρισμός περίπου 1-1,5 μήνα πριν την ημερομηνία του γάμου από επαγγελματία αισθητικό κρίνεται άκρως απαραίτητη διαδικασία ακόμη κι αν δεν ταλαιπωρείστε από κάποιο είδος ακμής και το πρόσωπό σας μοιάζει καθαρό. Μοιάζει, στην πραγματικότητα πάντοτε υπάρχουν ρύποι που συσσωρεύονται μέσα στους ανοιχτούς πόρους του δέρματός σας. Φροντίστε να ενημερωθείτε και για τις θεραπείες λάμψης ή τα πακέτα για μέλλουσες νύφες που πολλά κέντρα αισθητικής προτείνουν. Θα σας χρειαστεί 10-15 ημέρες πριν το μεγάλο γεγονός μια πιο εξειδικευμένη θεραπεία λάμψης και αναζωογόνησης. Θα τονώσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σας και θα αποτελέσει την ιδανική προετοιμασία ώστε να εφαρμοστεί το νυφικό μακιγιάζ με μεγαλύτερη επιτυχία.

Μη ξεχνάτε την κρέμα σας. Είτε έχετε μια 24ωρης χρήσης, είτε είστε λίγο πιο τυπική στη φροντίδα του προσώπου σας και επιλέγετε διαφορετική για το πρωί και το βράδυ, πρέπει να την εφαρμόζετε για να δείτε αλλαγή. Καμία κρέμα δε μπορεί να λειτουργήσει από το ντουλάπι του μπάνιου. Έτσι, λοιπόν, η επιμελής εφαρμογή της κρέμας το πρωί μόλις ξυπνήσετε και το βράδυ πριν κοιμηθείτε είναι αναγκαία.

Στην περίπτωση που αισθάνεστε ότι το δέρμα σας έχει ανάγκη από περισσότερη φροντίδα μπορείτε αντί της κρέμας πριν τον ύπνο να εφαρμόζετε μια sleeping mask. Στο εμπόριο κυκλοφορούν από πολλές εταιρίες διάφορες μάσκες προσώπου που δρουν κατά τη διάρκεια του ύπνου θρέφοντας ακόμη πιο βαθιά την επιδερμίδα σας.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο καθημερινός καθαρισμός με εξειδικευμένο cleanser και το ντεμακιγιάζ μόλις επιστρέφετε στο σπίτι είναι απαραίτητα αλλά τα επαναλαμβάνουμε για να μη τα ξεχνάμε. Ένα καθαρό πρόσωπο είναι πάντοτε και ομορφότερο. Σε ένα καθαρότερο πρόσωπο στοχεύει και η απολέπιση, γι’αυτό κάνετε peeling 1 φορά την εβδομάδα. Όχι, δεν χρειάζεται να γεμίσετε τα ντουλάπια σας με αμέτρητα νέα προϊόντα. Λίγο μέλι, ζάχαρη και ελαιόλαδο αρκούν για να δώσετε ένα φυσικό boost ενυδάτωσης και θρέψης στο πρόσωπό σας. Το peeling βοηθά και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, άρα και στο να δείχνει ακόμη πιο φρέσκια η επιδερμίδα σας.

Δεν υπάρχει ιδανικότερος χρόνος για την εφαρμογή της μάσκας από τη στιγμή που ξεβγάζετε το peeling. Τώρα που οι πόροι είναι καθαροί το δέρμα σας είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να απορροφήσει ακόμη βαθύτερα όλα τα συστατικά της μάσκας. Υπάρχουν μάσκες για λάμψη, για ενυδάτωση, για αποτοξίνωση της επιδερμίδας, αντιγηραντικές ή και συσφικτικές. Συζητήστε με τη σύμβουλο ομορφιάς του καταστήματος που θα επισκεφτείτε ποια είναι η ιδανικότερη για τη δική σας επιδερμίδα.

Φυσικά όλα αυτά δε μπορούν να λειτουργήσουν στο μέγιστο βαθμό εάν δεν φροντίσετε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να ενυδατώνεστε επαρκώς, εάν δεν ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά, εάν δεν κοιμόσαστε αρκετά και το κυριότερο: εάν δεν απομακρύνετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις από το νου σας!

Facebook Twitter Pinterest Email
loading...